QARAQALPAQTIŃ BAY MIYRASI - Orazalieva Gúljayna Sabit qızı; Kamalova G.M. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotciya: Bul maqalada qaraqalpaq xalıqınıń milliyligi, qosıqları keń túrde táriyiplep kórsetilgen.