SAHRA BÚLBÚLI ROZA QUTEKEEVA - Jumamuratova Aysawle; Kamalova G.M. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bul maqalada qosıq hám opera atqarıwshılıq jónelisinde óziniń pidayı miynetleri menen xızmet etip kiyatırǵan, Qazaqstan, Ózbekistan hám Qaraqalpaqstanǵa xızmet kórsetken artist Roza Qutekeeva haqqında maǵlıwmat berilgen. Bunda onıń ómiri, dóretiwshiligi hám xalqımızǵa islegen miynetleri hám jetiskenlikleri sóz etiledi.