ADOLF DISTERVERGNING RIVOJLANTIRUVCHI TA‘LIM NAZARYASI VA IJTIMOIY PEDAGOGIK FAOLIYATI - Saparboyeva Maqsuda Ravshanbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika tarixiga hissa qo‘shgan mohir pedagog Distervegning o‘qituvchilarning o‘quvchilar bilan faoliyati, boshlang‘ich ta’lim, didaktika nazariyasi haqida yoritib berilgan.