MAMLAKAT RIVOJLANISHIDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHNING AHAMIYATI - Ro‘ziboyeva Ruxshona Saidjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada korrupsion jinoyatlarning tushunchasi va korrupsiyaga qarshi kurashish borasida xorijiy rivojlangan davlatlarning tajribalari atroflicha muhokama qilingan. Maqola muallifi tomonidan O‘zbekiston Respublikasida ijtimoiy hayotda korrupsiyaga qarshi kurashishda unga nisbatan immunitetni shakllantirish muhim vazifa ekanligi ta’kidlab, korrupsion holatlarni oldini olish bo‘yicha o‘z takliflari bildirilgan.