KORRUPSION JINOYATLARNI TERGOV QILISHDA TERGOVNI REJALASHTIRISH JARAYONI - Nishonboyeva Dilrabo Shuhrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada jinoyat ishi doirasida dalillarni faqatgina yig‘ish emas, balki yig‘ilgan dalillarni har tomonlama tekshirish, o‘rganib chiqish va ularni jinoyat ishi holati bo‘yicha to‘g‘ri baholash bo ‘yicha masalalar yoritiladi va takliflar bildirilgan.