KORRUPSION JINOYATLARNI TERGOV QILISH JARAYONI VA TERGOV HARAKATLARI - Soqiyev Bahriddin Bahouddinzoda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada korrupsiya bilan bog‘liq jinoyatlarni ochish va ularni tergov qilish jarayonlari va Korrupsiya bilan bog‘liq jinoyatlarni tez va to‘la ochish hamda ularni fosh etish uchun dastlabki tergovda o‘tkazilishi kerak bo‘lgan tergov harakatlari haqida fikrlar yoritilgan.