ADVOKATURA FAOLIYATI VA UNING VAZIFALARI: ADVOKATURA FAOLIYATINING PRINSIPLARI, TASHKILIY SHAKLLARI VA ADVOKATLIK FAOLIYATINING TURLARI - Bekmurodova Xilola Dilshod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada advokatlar faoliyati, jinoyat ishlari bo‘yicha surishtiruv, dastlabki tergov bosqichida va sudda himoyachi, jabrlanuvchining vakili, fuqaroviy da’vogar, fuqaroviy javobgar sifatida ishtirok etishi to‘g‘risidagi tahliliy fikrlar yoritilgan.