РЕЖАЛАШТИРМОҚ СЕМАНТИКАСИНИ ИФОДАЛОВЧИ ФЕЪЛЛАР - Нажмеддинов Ахмад Рахматович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: «Режалаштирмоқ» семантикасига эга бўлган феъллар нейтрал to plan/режалаштирмоқ доминанталари остида бирлашган бир қанча лексемалар ва фраземалардан иборат гуруҳ характерига эга бўлиб, улар бир-бирларидан услубий бўёқдорлик ва жанр хусусиятларига кўра ажралиб турадилар.