DASTURLASH ASOSLARI - Amirxon O'rinbayev Temur o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kompyuter dasturlash asosini tashkil etuvchi muhim tushunchalar va tamoyillarni qamrab olgan dasturlash asoslari haqida umumiy ma'lumot berilgan. U o'zgaruvchilar, ma'lumotlar turlari, boshqaruv tuzilmalari, funktsiyalar, algoritmlar, disk raskadrovka va ob'ektga yo'naltirilgan dasturlash kabi asosiy mavzularni o'rganadi. Ushbu asoslarni tushunish dasturchilar uchun samarali va samarali kod yozish uchun juda muhimdir.