TEXNIK PORTLASHLAR XAVFSIZLIGINI TA`MINLASH VA OLDINI OLISH CHORA-TADBIRLARI - D.E. Boyqobilov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada portlashlar, ular kelib chiqishining alohida ahamiyatga molik jihatlari hamda ularni oldini olish bo`yicha amalga oshirilishi lozim bo`lgan chora-tadbirlar keltirilgan. Shuningdek, ko`p uchraydigan gaz-havo aralashmasi portlashlarini keltirib chiqaradigan omillar va sharoitlar ham misollar bilan yoritilgan.