O’TGAN ASR OLIMLARINING MANTIQ ILMINI O’RGANISHDA QILGAN SA’Y- HARAKATLARI - Ergasheva Ruxsora (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’tgan asr olimlarining mantiq ilmini o’rganishda qilgan izlanishlari keltirilib o’tilgan Mantiqqa doir o‘quvchilarga qanday metodikalar va uslublarni o‘rgatish haqida ma'lumotlar berib o‘tilgan. O‘quvchilarning mantiqiy masalalar haqida tasavvurini shakllantirishga oid bilim va malakalar aytib o‘tilgan. Ushbu maqoladan talabalar, mustaqil izlanuvchilar va bo‘lajak pedagoglar foydalanishi mumkin.