AYOL O’ZINI QANDAY SEVADI: ODDIY MASLAHATLAR. QANDAY QILIB O’ZINGIZNI SEVISH VA AYOLNING O’ZIGA BO’LGAN HURMATINI OSHIRISH: PSIXOLOG MASLAHATI AYOL O’ZINI KIMLIGI UCHUN SEVISHI KERAK - Nigmatova Iroda Mukaramovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Sevish yoki sevmaslik ... bu savol! O'zidan norozilik insonni hayotdan zavqlanish qobiliyatidan mahrum qiladi, ko'pincha kayfiyatni pasaytiradi yoki hatto sabab bo'ladi. O'zini sevmaydigan odam boshqasini seva olmaydi, shuning uchun bunday odamlar uchun umumiy muammo , boshqalar bilan samarali munosabatlarni o'rnata olmaslik, do'stlarning etishmasligi. O'z-o'zidan nafratlanish ko'pincha bilan bog'liq , o'zidan norozilik, tashqi ko'rinish, o'ziga ishonmaslik, doimiy zo'riqish va o'z qadrsizligi hissi bilan to'la.