“METALLURGIYA SANOATI CHIQINDI GAZLARNING ATMOSFERA VA BIOSFERAGA SALBIY TA’SIRI” - Xojiyeva Sarvinoz Sadridinovna; Xamrayeva Mavjuda Abdusattorovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada metallurgiya sanoati chiqindi gazlarining atmosfera va biosferaga chiqarayotgan salbiy ta'sirlarini insoniyatga keltirayotgan zararlari, salbiy ta'sirlarni oldini olish va kamaytirish chora tadbirlari haqida fikr yuritiladi.