QURG‘OQCHILIKKA CHIDAMLI DORIVOR O‘SIMLIKLAR - Mashrabjonova Maftuna Umidjon qizi; Talasova Sevara Komol qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Oʻzbekiston hududida keng tarqalgan shifobaxsh oʻsimliklar va ularning taribiy qismlari haqida ma’lumot keltirilgan.