DORIVOR O‘SIMLIKLAR: TARIX VA KELAJAK - Abdujabborova Ruxshona Elmurod qizi; Mashrabjonova Maftuna Umidjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada dorivor o’simliklarning kelib chiqish tarixi va bugungi farmasevtikadagi ahamiyatiga doir masalalar muhokama etilgan.