O’ZBEKISTONDAGI O’SIMLIKLARNI O’RGANISH VA TAHLI QILISH - Jo'raboyeva Donoxon Odiljon qizi; Mashrabjonova Maftuna Umidjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada dorivor o‘simliklarning global hududda tarqalish areali haqida ma’lumot keltirilgan. Qolaversa, ushbu sohada amalga oshirilgan tadqiqotlar ham qisqacha tavsiflangan.