BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISINING DIDAKTIK-METODIK KOMPETENTLIGI SHAKLLANTIRISH - Badalov Kamoliddin Rahmat o‘g‘li; Tojiyev Husniddin Baxtiyorovich; Zokirov Javohir G‘aybullo o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola bo`lajak boshlang`ich sinf o`qituvchilarining didaktik metodik xususiyatlari, ularning kompetentligini rivojlantirish haqidagi fikr mulohazalardan iborat, o‘qituvchi.