PAYVANDLASH, ULARNING TURLARI VA XUSUSIYATLARI - Sattorov Furqat (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada payvandlash, uning turlari, o’ziga xos xususiyatlari xususidagi fikrlar ifodalangan.