O’ZBEKISTON TARIXINI O’RGANISH MANBALARI - Muhammadiyev Kamolxon Mahmudxonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolda O’zbekiston tarixini o’rganish manbalari va ularning ahamiyati xususidagi fikrlar ilgari surilgan.