INFORMATIKA RIVOJI- KELAJAK POYDEVORI - Isoqova Hanifa (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada informatika fanining fan sifatidagi taraqqiyoti, maqsad va vazifalari xususidagi fikrlar ifodalangan.