HARBIY JAMOALARDA KOMANDIR VA BO‘YSUNUVCHILAR O‘RTASIDAGI NIZOLI VAZIYATLAR VA ULARNING KELIB CHIQISH SABABLARI - Xoldoraliyev Doston Ravshan o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada harbiy jamoalarda boshqaruv tizimidagi uchrayotgan turli xil nizo va ziddiyatlar taxlili, kelib chiqish sabablari yoritilgan. Nizoli vaziyatlarning bir nechta turlari keltirib o‘tilgan. Raxbarlik faoliyatini to‘g‘ri tashkil etishda ishni rejalashtirish va vazifalarni taqsimlash haqida fikr yuritilgan.