YOZUV – MADANIY TARAQQIYOT MAHSULI. YOZUV TURLARI VA BIRLIKLARI - Nargiza Pazlitdinova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ochiq dars uchun qo‘yilgan talablar hamda uning ilmiy sohani rivojlantirish va o‘zaro metod almashuvdagi tutgan ahamiyati haqida ma’lumot keltirilgan. Ochiq ma’ruza darslarini tashkillashtirish filologiya fanlari bo‘yicha falsafa doktori (PhD) Nargiza Pazlitdinova tomonidan “Yozuv – madaniy taraqqiyot mahsuli. Yozuv turlari va birliklari” mavzusida tashkil etilgan darsi misolida yoritib berilgan.