JAMIYATDA GENDER TENGLIGI TUSHUNCHASINI KAMOL TOPTIRISHNING ILMIY ASOSLARI - Nuriddinova Nigina Otabek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada bugungi kunda jamiyatimizda ayollarning roli, hamda ayol va erkak munosabatlaridagi huquqiy tenglik xususidagi ma'lumotlar keltirilgan.