“TASVIRIY SAN’AT” FANINING O’QUVCHILAR TA’LIM TARBIYASIDAGI ROLI - Aydiyeva Ayya Shamratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqola eng avvalo tasviriy sanʼat fanining bugungi kunda umumtaʼlim maktablari oʼquvchilarining aqliy, maʼnaviy, ekologik tarbiyalangan, intensiv fikrlaydigan hamda tashabbuskor boʼlib komil topishiga koʼmak beruvchi omillar xaqida yozilgan.