TIJORAT BANKLARIDA KREDIT OPERATSIYALARI HISOBINI TAKOMILLASHTIRISH - Jamolova Xonzoda O’rolboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Rivojlanib borayotgan mamlakatimizda kredit tizimini isloh qilish borasida turli chora-tadbirlar olib borilmoqda ,tijorat banklariga ham keng imkoniyatlar yaratilmoqda va shu orqali kredit tizimida takomillashuvlar kuzatilmoqda