GIDROELEKTRSTANSIYALARINING ISHLASHI HAMDA UNING AFZALLIKLARI - Omonboyev Rahmonjon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Gidroelektrostantsiyalari turlari, afzalliklari, ishlashi, turlarining ekspluatatsiyasi, uzluksiz oqimli gidroelektrostansiyalar, yuqori quvvatli gidroelektrostantsiyalar haqida ma'lumotlar berilgan.