HARAKAT TURLARINI OSON O’ZLASHTIRISH METODI - O’rinboyeva Kumushoy Sultonbek qizi; Abubakirova Shohista Ulug’bek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Asrlar davomida harakat , harakatga sabab bo’luvchi omillar o’rganilib kelgan. Bugungi kun fizika o’qtuvchisi oldida turgan dolzarb muammolardan biri ta’limning zamonaviy loyihalar, yangicha fikrlar bilan o’quvchilarga yetkazib berishdir. Ushbu mavzuda har hil metodlar yordamida imkon qadar mavzu o’quvchilarga yoritilib berilgan .