JANUBIY FARG’ONA XUDUDIDA YETISHTIRILADIGAN SMORODINA (Ribes) O‘SIMLIGINING ZARARKURANDALARI - Qayumova Oygul Ismoiljonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Farg’ona hududidagi manzarali daraxt va butalarning zararkurada shiralari haqida ma’lumot keltirilgan. Ushbu zarakuradalarning miqdoriy ko‘rsatkichlari, zarakurandalik xususiyatlar, klassifikatsiyasi haiqda qisqacha bayon etilgan.