JANUBIY FARG‘ONA XUDUDIDA YETISHTIRILADIGAN QULUPNAY O‘SIMLIGINING ZARARKURANDALARI - Qayumova Oygul Ismoiljonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Farg‘ona hududidagi Qulupnay o‘simligining zararkurandalari haqida ma’lumot keltirilgan. Ushbu zarakuradalarning miqdoriy ko‘rsatkichlari, zarakurandalik xususiyatlar haqiqda qisqacha bayon etilgan.