MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR IJTIMOIY-AXLOQIY TARBIYASIDA OILANING ROLI - Teshabayeva Zamira Sobirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada shaxsning ijtimoiy-axloqiy rivojlanishi va uning shaxs sifatida shakllanishi, jamiyatga moslashishida oilaning roli hamda uning funksiyalari turlari bayon etilgan. Ta`riflab o`tilgan tafsiflar maktabgacha ta`lim tashkiloti tarbiyachi pedagoglarining tarbiyalanuvchilarning oilalari bilan konstruktiv sheriklik aloqalarini o'rnatish faoliyati tajribalarini o`rganish tufayli yoritildi.