INFLYATSIYAGA QARSHI SINFLYATSIYAGA QARSHI SIYOSAT IYOSAT - Mustajepova Maftuna Shavkat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada inflyatsiya va unga qarshi siyosat turlari haqida so‘z yuritiladi.