KIMYO DARSLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Jurayeva Zulfira Boymuratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
O’zbekiston Respublikasi demokratik,huquqiy va fuqarolik jamiyatini qurish yo’lidan borayotgan bir paytda ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan islohotlarning bosh maqsadi va harakatga keltiruvchi kuchi har tomonlama rivojlangan barkamol insonni tarbiyalashdan ibotardir.Bu barobarida darsda yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanish yaxshi samara beradi.