TASHKILOTDA SIFAT MENEJMENTI - Gafurova Dilnoza Sabirbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola tashkilotda sifat menejmenti jihatlarini tahlil qiladi. Sifatni boshqarishning asosiy tarkibiy qismlari va usullari ko'rib chiqiladi. Yuqori sifat standartlarini saqlash tashkilotlarga ularning rentabelligini oshirish imkonini beradi.