MUSTAQIL SO’Z TURKUMLARI HAQIDA UMUMIY MA’LUMOT - Xaitboyeva Muazzamxon Mansurbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada mustaqil so’z turkumlari haqida umumiy ma’lumot va so’z turkumlari tasnifnash haqida so’z yuritilgan