MARKETING DASTURINI ISHLAB CHIQISH KETMA-KETLIGI VA ASOSIY BO’LIMLARI - Sherqulova Orzigul Ibrohim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Marketing dasturini ishlab chiqish ketma-ketligi va asosiy bo'limlari, Marketing dasturini namunaviy tuzilishi, Dasturni ishlab chiqish uchun ishlatiladigan namunaviy ko’rsatkichlar tizimi haqida, Kompaniyaning raqobatchilik afzalliklarini tovar bo’yicha, narx darajasi, ko’rsatilayotgan xizmat assortimenti, sotish kanalining samaradorligi, kommunikatsiya siyosati haqida ma’lumotlar berilgan.