LOGISTIKA TIZIMIDA BOSHQARUV JARAYONI - Sherqulova Orzigul Ibrohim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada logistika tizimida boshqaruv jarayoni, Logistika obyekti logistika tushunchasining turli-tumanligini tushuntirib beradigan turli nuqtai nazarlari , Logistikadagi biznes muammolarini hal qilish uchun mustaqil kompaniyalarni jalb qilish darajasiga qarab, ular mavjud turli darajalari haqida ma’lumotlar berilgan.