ИНГЛИЗ ВА ЎЗБЕК ТИЛЛАРИДА ҲАРАКАТ ФЕЪЛЛАРИНИНГ МАЪНО ТУЗИЛИШИ. - Ахмедова Дилсора Мухсиновна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотатция: Ушбу мақолада ҳаракат феълларининг семантик таснифи инглиз ва ўзбек тилларида қиёсий усулдa таҳлил қилиниб маъно тузилишига кўра бир қанча гуруҳларга ажратилганлиги билан танишишингиз мумкин.