FINLANDIYA TA`LIMIDA MATEMATIKA FANINI O`QITISHNI TAHLIL QILISH - Norboyeva Umida Usan qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada butun jahonda tan olingan Finlandiya ta`lim tizimida matematika fani hamda matematika o`qitish metodikasining samarali jihatlarini o`zlashtirgan holda, dars jarayonida qanday metod texnologiyalardan foydalanish yuqori natija berishi to`g`risida keltirilgan.