KONSTITUTSIYA – HUQUQ VA BURCHLARIMIZ TAROZISI - Ikromov Xabibullo Boqiеvich; Ibragimov Xasan Ismailovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ilmiy maqolada davlatimizning bosh qomusi bo’lgan konstitutsiyaning huquqiy demokratik davlat qurishimizda jamiyatimiz uchun muhumlilik darajasi hamda amaldagi konstitutsiyaning vujudga kelish jarayoni va undagi o’zgarishlar yoritib berilgan.