PSIXOKORREKSION ISHNI MAKTABGACHA TA’LIM MUSASSALARIDA TASHKIL ETISH - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Saidaxmedova Dilnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya; Ushbu maqolada jamiyatda ta'limning birinchi bosqichi bo'lgan maktabgacha ta'limni rivojlantirish va bolalarning psixologik jarayonlari shuningdek, ayni shu paytni o'zida, mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini tubdan takomillashtirish, tashkil etish maktabgacha ta’limning turli shakllarini shakllantirish, ularni yuqori malakali, zamonaviy fikrlaydigan pedagog va mutaxassislar bilan ta’minlash, maktabgacha ta’lim sifatini oshirish, ta'lim jarayoni ilg'or xorijiy ta'limni joriy etishga qaratilgan keng ko'lamli islohotlar amaliyotlari haqida ma'lumot berilgan.