OTA-ONALARDA KONGRUENTLIKNI SHAKILLANTIRISH - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Jovliyeva Sojida (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O'qituvchilar va ota-onalar, umuman olganda, ota-ona va o'qituvchi o'rtasida ijobiy, qo'llab-quvvatlovchi va ochiq munosabatlar zarur. Bundan tashqari, tadqiqotlar shuni ko'rsatdiki, ota-onalar ishtiroki va ota-onalar va o'qituvchilarning muvaffaqiyatli hamkorligi o'quvchilar uchun ta'lim natijalarini yaxshilaydi. Maqolada ham ta`lim-tarbiya jarayonida ota-ona hamkorligidagi faoliyat va uning natijalari tahlil qilinadi.