MALAKALI KADRLAR TAYYORLASHDA DUAL TA’LIMNING AHAMIYATI - Rashidova Shahribonu Shodmonbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Maqola eng avvalo mamlakatimiz ta’lim tizimiga dual ta’lim tushunchasi yaqin yillarda kirib kelgani va O‘zbekiston Respublikasi Vazirlar Mahkamasining 2021 yil 29 martdagi qarori bilan professional ta’lim tizimida dual ta’limni tashkil etish tartibi to‘g‘risidagi nizom tasdiqlangani va UzAuto Motors AJ texnikum va kollejlar bilan hamkorlik dasturini kengaytirayotgani to’g’risda so’z boradi.