KORRUPSION XARAJATLAR - Kulibayev Fayzulla Abduraxmonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada karrupsion xarajatlar, korrupsiyani vujudga keltiruvchi sabab va shart-sharoitlarning ijtimoiy-falsafiy tahlili, korrupsiyaviy xavfsizligini shakllantirish dolzarb vazifalari, korrupsion munosabatlarga qarshi murosasizlikni shakllantirish haqida batafsil bayon qilingan.