O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASIDA YOSHLARGA QARATILGAN EʼTIBOR - Yigitaliyev Bobur Bohodir o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mamlakatimizda Konstitutsiya va qonun hujjatlarida yoshlarning huquqlari, erkinliklari va qonuniy manfaatlarini taʼminlash, yoshlarning hayoti va sog‘lig‘ini saqlash, yoshlarning maʼnaviy, intellektual, jismoniy va axloqiy jihatdan kamol topishiga, ular uchun ochiq va sifatli taʼlimni taʼminlash uchun yaratilgan shart-sharoitlar borasida meʼyorlarning belgilanganligi xususida so‘z yuritilgan.