O‘QUVCHILARNING MATEMATIKA FANIDAN TAYANCH KOMPETENSIYALARNI TAKOMILLASHTIRISH - Abdumalikova Dilnoza Fayzullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarning matematika fanidan tayanch kompetensiyalarni takomillashtirish, maktabda matematika ta’limini yangi sifat bosqichiga olib chiqish, matematika fanlarini o‘qitishda yo‘naltirilgan darslar jarayonini noan’anaviy shakllarda tashkil etish to'g'risida batafsil muhokama qilingan.