ЁШЛАР ФИЗИОЛОГИЯСИ ВА ГИГИЕНАСИ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА “КЛАСТЕР” ИНТЕРФАОЛ УСУЛИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Ш.Абдулатипова; Ё.Қаюмова (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада педагогик технологиянинг “Кластер” усули ва уни Ёшлар физиологияси ва гигиенаси фанини ўқитишда фойдаланиш ҳамада физиологик фаолиятларни тушуниш, идрок этиш ва анатомик, физиологик атамаларни ўзлаштиришдаги ахамияти ҳақида маълумотлар келтирилган.