PUBLISISTIK USLUB (GAZETA TILI)NING LINGVISTIK XUSUSIYATLARI - Rajabov Feruz; Ahmadjonov Oxunjon; Pardayev Barno (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada publisistik uslub (gazeta tili)ning lingvistik xususiyatlari haqida darslik, qo‘llanmalarda talqin etilishi manbalarga tayangan holda tahlil qilishga harakat qilingan.