FUNKSIONAL USLUBLAR VA ULARNING TASNIFI HAQIDA - Feruz Rajabov; Ahmadjonov Oxunjon; Pardayeva Barno (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada funksional uslublar va ularning tasnifi haqida darslik, qo‘llanmalarda talqin etilishi manbalarga tayangan holda tahlil qilishga harakat qilingan.