GLOBAL IQTISODIYOT DAVRI VA UNDAGI INQIROZLAR. - Husanov Farrux Oltinboyevich; Ibragimov Asadbek To’lqin o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Global iqtisodiyot davri va undagi inqirozlar haqida tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada butun dunyo bo'ylab iqtisodiyotlarni shakllantirish, unda amalga oshayotgan va amalga oshgan rejalar haqida hamda inqirozlari to’g’risida chet el iqtisodchilari asoslab o’tgan fikrlar va taxlillar berilgan.