TRANSPORT GEOGRAFIYASI - Omonullayev Og’abek; Abdishukurova Malika (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada transport geografiyasi transport turlari shuningdek uning muommo va yechimlari va ijtimoiy hayotimizda transportni qo’shayotgan hissasini qisman bayon etilgan